Tjänster

Nätverk

Vi kan hjälpa dig med diverse nätverksrelaterade arbeten! Vi har hög kunskap och rätt utbildad personal.

Maskininstallation

Vi kan hjälpa dig med diverse maskininstallationer, vi har bred expertis och lång erfarenhet.

Industribelysning

Behöver du hjälp med industribelysning? Vi har lång erfarenhet och kunskap om installationer, ombyggnationer, tillbyggnader samt service & reparation.

Elfirma

Vårt mål är att vara ett kundfokuserat personligt kraftbolag genom hög servicenivå. Vi vill vara din enda kontaktpunkt under lång tid. Oavsett om det är ett större eller mindre elprojekt bör du alltid överväga arbetet med en elinstallation. Våra elektriker är väl medvetna om all elsäkerhet relaterad till el och utför därför elinstallation, elrådgivning och serviceuppgifter noggrant och professionellt. Med rätt erfarenhet och stor noggrannhet utför vi elinstallationer och de flesta elarbeten åt privatpersoner och företag i alla miljöer och byggnader. Vi strävar efter att ta fram ett lämpligt förslag som motsvarar kundens förväntningar vad gäller pris, funktionalitet och kvalitet. Vi försöker arbeta exakt efter kundens specifika krav och önskemål.

Laddbox

Det finns många fördelar med att ha ett laddningsfodral hemma. Det blir enklare, säkrare, mer pålitligt och snabbare än ett vanligt vägguttag. Alla våra laddboxar har lastbalansering installerad så att du inte behöver oroa dig för att husets säkringar går. Det betyder att du kan känna dig trygg och när du är ute och kör vet du alltid att det finns el i din bil. En annan stor fördel är att det är mycket billigare att ladda en elbil hemma än att ladda den på vägen.

Elektriker

Anlita en skicklig elektriker med erfarenhet och license.