nätverk Tumba

Nätverk Tumba - HS Eltjänst, din pålitliga elinstallatör

Vi innehar hög kunskap inom Nätverk Tumba och kan erbjuda installationer och service av högsta möjliga kvalité. Vi har bred expertis, kunskap och erfarenhet som krävs för att lösa de mest ovanliga problemen som kan dyka upp. När du anlitar HS Eltjänst kan du vara säker på att oavsett vilken hjälp du behöver kommer vi att ge dig en professionell och klockren lösning skräddarsydd utifrån dina önskemål och få nätverket att lira som aldrig förr.

Våra medarbetare är givetvis högt kvalificerade samt certifierade och har mångårig erfarenhet av att arbeta med olika Nätverksrelaterade arbeten och diverse eltjänster. Vi utgår ifrån Södertälje men vi jobbar också ofta i närområden, vi är därför alltid tillgängliga för dig! Bland våra kunder finns ett flertal industrier som behövt olika belysningslösningar, maskininstallationer samt nätverksrelaterade arbeten. Vårt kunskap är bred och kvalité är det viktigaste. När du anlitar HS Eltjänst får du det lilla extra och arbeten som är hållbara med kvalité som syns.

Nätverk Tumba - Vi gör jobbet åt dig!

Nätverk Tumba - Smidigt och garanterat goda resultat!

Vi har under många år hjälpt kunder med olika typer av eltjänster, allt från små till stora elinstallationer så som vid nyproduktion till service och reparation av äldre installationer i olika industrier. Vi riktar även in oss på andra typer av uppdrag inom maskininstallationer och nätverksrelaterade arbeten. Tack vare våra medarbetares erfarenhet och breda kunskapsspektra kan vi hjälpa dig med det mesta när det kommer till el och belysning inom industri, nätverk och maskininstallationer i Tumba. Vårat breda utbud inkluderar bland annat:

  • Alla typer av olika elinstallationer
  • Maskininstallation
  • Reparation
  • Service
  • Elcentral
  • Nätverksrelaterade arbeten

När du behöver hjälp med olika nätverksrelaterade arbeten  är vi rätt match för jobbet. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig förenkla vardagen!