industribelysning Solna

Industribelysning Solna - HS Eltjänst, din pålitliga elinstallatör

Vi är din lokala elektriker med hög kunskap inom industribelysning i Solna. Vi har bred expertis, kunskap och erfarenhet som krävs för att utföra de mest komplexa elinstallationerna och lösa de svåraste elproblemen. Oavsett vilken hjälp du behöver kommer vi att ge dig en professionell och klockren lösning skräddarsydd utifrån era önskemål.

Våra elektriker är givetvis högt kvalificerade samt certifierade och har mångårig erfarenhet av att arbeta med svag så väl som starkström. Vi utgår ifrån Södertälje men vi jobbar också ofta i närområden så som Solna. Bland våra kunder finns ett flertal industrier som behövt olika belysningslösningar, hyresvärdar, privata personer med flera. Vårt kunskap är bred och det syns på flertalet arbetet vi utfört.

När du behöver hjälp med industribelysning i Solna är vi rätt match för jobbet.
Varmt välkommen att kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert. Vi erbjuder dig ett prisförslag och inkluderar alltid ROT-avdraget i offerten. Vi ser fram emot att höra från dig!

Industribelysning Solna - Vi gör jobbet åt dig!

Industribelysning Solna - Smidigt och garanterat goda resultat!

Vi har under många år hjälpt kunder med olika typer av eltjänster, allt från små till stora elinstallationer så som vid nyproduktion till service och reparation av äldre installationer i olika industrier. Tack vare våra elektrikers erfarenhet och breda kunskapsspektra kan vi hjälpa dig med det mesta när det kommer till el och belysning inom industri i Solna. Vårat breda utbud inkluderar bland annat:

  • Alla typer av olika elinstallationer
  • nyproduktion och om-  och tillbyggnation
  • Reparation
  • Service
  • Elcentral
  • Belysning