elfirma Södertälje

elfirma Södertälje - Vi hjälper dig!

Vi är din lokala elektriker i Södertälje för alla dina elbehov. Vi har bred expertis, kunskap och erfarenhet som krävs för att utföra de mest komplexa elinstallationerna och lösa de svåraste elproblemen. Oavsett vilken hjälp du behöver kommer vi att ge dig en professionell och klockren lösning.

Våra elektriker är givetvis högt kvalificerade samt certifierade och har mångårig erfarenhet av att arbeta med svag så väl som starkström. Vi utgår ifrån Södertälje men vi jobbar också ofta i närområden så som Södertälje. Bland våra kunder finns privatpersoner, företag, hyresvärdar och bostadsrättsföreningar med mera.

När du behöver en elfirma i Södertälje är vi rätt match för jobbet.
Varmt välkommen att kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert. Vi erbjuder dig ett prisförslag och inkluderar alltid ROT-avdraget i offerten. Vi ser fram emot att höra från dig!

elfirma Södertälje - Kontakta oss redan idag

elfirma Södertälje - Vi erbjuder ett heltäckande utbud

Vi har under många år hjälpt kunder i Södertälje med olika typer av eltjänster, allt från små till stora elinstallationer så som vid nyproduktion till service och reparation av äldre installationer. Tack vare våra elektrikers erfarenhet och breda kunskapsspektra kan vi hjälpa dig med det mesta när det kommer till el i Södertälje, både i privat men även offentlig sektor. Vårat breda utbud inkluderar bland annat:

  • Alla typer av olika elinstallationer
  • Reparation och service
  • Kabeldragning
  • Larm
  • Passagesystem
  • Belysning